Adres:

Ten Bos 9
9100 Nieuwkerken-Waas

Gegevens:

Stijn Beck
T 03 296 32 93
GSM 0473 83 32 74
bouwonderneming.beck@telenet.be

banner-image

Ambitie en traditie...

Wie zijn wij

Zoals de naam doet vermoeden, is bouwonderneming Beck een echt familiebedrijf. Urbain Beck komt uit een aannemersfamilie die bekend staat voor zijn perfectionisme. Zoon Stijn besloot na zijn studies Industrieel Ingenieur Bouwkunde mee in de bloeiende zaak van zijn vader te stappen. Urbain en Stijn worden bijgestaan door een drietal werknemers.

Dit familiaal bedrijf wijdt zich aan diverse bouwprojecten zoals woningen, villa’s, appartementen, kantoorbouw enz… Dit alles in nieuwbouw en verbouwing. U kan op deze site een aantal projecten bekijken die we afgelopen jaren realiseerden. Service en kwaliteit staan hoog in ons vaandel. Om dit te bieden aan correcte prijzen, verkiezen wij om voornamelijk werken uit te voeren in het Waasland.

Hebt u interesse? Hebt u vragen? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag verder!

Nieuwbouw

Nadat u samen met de architect uw wensen heeft vertaald in een concreet ontwerp, staat bouwonderneming Beck in voor de verwezenlijking van uw woning. Wij staan bekend om onze kwaliteit, betrokkenheid, service en het naleven van afspraken. Bouwen is investeren in de toekomst, een betrouwbare bouwpartner is daarbij essentieel.

Renovatie

U valt voor een bestaand pand, maar de loop der jaren heeft hierop zijn tol geƫist? Wij renoveren zodanig dat u geen merkbare verschillen kan waarnemen en het karakter van uw woning behouden blijft.

Links

Via onderstaande links kan u alvast info verzamelen op verschillende domeinen om uw droom te realiseren…

www.confederatiebouw.be
www.energie.mineco.fgov.be

www.vlaanderen.be
www.energiesparen.be
www.vreg.be
www.premiezoeker.be
www.energiesparen.be/subsidies/subsidiemodule

www.architectura.be
www.livios.be

CONTACT

Adres:

Ten Bos 9
9100 Nieuwkerken-Waas

Gegevens:

Stijn Beck
T 03 296 32 93
GSM 0473 83 32 74
bouwonderneming.beck@telenet.be